fredag 10 mars 2017

Veckobrevsinlägg inför v 11

Hej!

Denna vecka har även våra lärare från Snabbspåret varit med oss måndag-torsdag och kommer även att vara här samma dagar nästa vecka. Väldigt bra tycker vi med tre extra lärare till årskursen! Normalt är de här och gör sin praktik onsdagar och torsdagar.

Nästa vecka är det matteprov på kapitel 3-4. Eleverna har fått hem repetitionsövningar i läxa. Det finns även ett uppdrag på Nomp där de kan färdighetsträna (som skapades innan sportlovet).

Viktig information:
På onsdagar mellan 14:20-15:30 erbjuds ett extra resurspass fram till påsklovet. Första passet var i onsdags och Behnam samt specialpedagog kommer att övervaka dessa pass. Där har eleverna möjlighet att få hjälp med läxor samt att komma ikapp med eller träna övrigt skolarbete. Det andra resurspasset har vi som vanligt på torsdagar kl 14.20-14.50 i 6B klassrum med Maria.

Läsprojektsläxan kommer från och med nu att vara till onsdagar. Är inte läxan gjord till onsdagen kommer vi att be eleverna att stanna på resurspasset så att de kan vara förberedda till torsdagen.

Hoppas att ni alla får en trevlig helg! 

Mvh Carolina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar