fredag 16 december 2016

Årets sista veckobrev!

Hej!

Den här veckan känns det knappt som att jag har träffat eleverna. Vi har haft fullt upp med de muntliga nationella proven i matematik och det har varit väldigt roligt att få sitta i små grupper med eleverna och lyssna på deras matematikkunskaper. Tyvärr är det en hel del sjukdom som går runt nu därför håller vi tummarna för att ni som inte har gjort provet blir friska fort! Vi genomför de sista proven nästa vecka.

Viktig information: 

- UTFLYKT!! På onsdag 21/12 kommer vi att ta med alla elever i årskurs 6 på en utflykt i julens tecken. Stortorget i gamla stan, pepparkaksutställningen på Arkitektmuséet och NK:s julskyltning. Det är viktigt att eleverna tar med egen matsäck. Hör av er till oss om vi behöver ordna med matsäck till någon. Eleverna får ta med 50 kr så att de om de vill kan handla någon fin julsak på Stortorget (obs! ej godis/läsk eller liknande).

- Torsdag 22/12 är det julavslutning kl 13:00 på skolgården då vi sjunger julsånger tillsammans. Ni är välkomna att delta. Under dagen blir det film och julmys med godsaker som belöning för elevernas fantastiska insats under de nationella proven denna termin.


Ha en härlig helg!

Carolina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar