torsdag 10 november 2016

Fikaförsäljning klass 6C Öppet hus! Lördagen den 19 nov. 2016 09.00-12.00

Hej alla föräldrar i 6C!

Eleverna i 6C har önskat att börja samla pengar till en klasskassa för att kunna göra något kul med eleverna i slutet av år 6.

En uppgift är att vi har anmält oss att sköta fikaförsäljningen tillsammans med 2 andra klasser på Öppet husdagen, lördag 19 november. Karin Nacke (5c:s lärare) har via köket sett till att beställa kaffe, festisar, kanelbullar, muggar + andra tillbehör som vi behöver.

Jag delar upp barnen i grupper som får ansvara för försäljningen under ca en timme var, under Öppet Hus. Det behövs också några föräldrar som kan hjälpa till att sköta försäljningen.
Ett par föräldrar skulle behöva komma till köket redan kl 8.00 för att börja ställa i ordning, brygga kaffe
hälla upp i termosar o s v.

Mest troligt kommer Carolina vara i klassrummet och ha undervisning med resten av klassen och kommer därför inte att kunna hjälpa till i caféet/köket.

Även om Karin har beställt kanelbullar, räknar vi med att ALLA elever bidrar med något hembakat. Det går bra med småkakor/mjuka kakor/matbröd/bullar/kokosbollar etc som barnen tar med till skolan antingen dagen innan eller kommer och lämnar i matsalen innan kl.08.30 på Öppet husdagen. Skriv gärna ner om bakverket innehåller nötter/gluten/laktos eller något annat som är vanligt att folk är allergiska mot.  Carolina (carol_s@edu.sollentuna.se) behöver snarast få veta vilka föräldrar som kan tänka sig att ansvara för klassens fikaförsäljning.

Påminner även om att Öppet husdagen är en obligatorisk skoldag.
Den äger alltså rum lördagen den 19 november kl 9.00-12.00.

Med anledning av Öppet Hus är skolan stängd nu på måndag den 14/11. Fritids för inskrivna är öppet.

Med vänliga hälsningar,

Carolina och klass 6C


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar