torsdag 23 juni 2016

Sommarbrev 2016


Sommarbrev 2016!Tänk vad tiden går fort nu är det dags för sommarlov igen.
Nu har vi avslutat vårt andra år på mellanstadiet. Vi har under året haft fler nya ansikten i vår klass, Razz och även Filo började det nya året med oss. Igor fick vi säga hej då till efter påsk. Vi har under året bundit tätare kontakter med de andra femmorna och vi känner oss som ett enda stort arbetslag.


Läsåret 2016/17
Nästa år börjar vi årskurs 6 och vi ser fram emot att vara tillsammans med eleverna under deras sista år på Rösjöskolan. Det ska bli roligt med ännu ett spännande och lärorikt läsår tillsammans. Något av de nya som eleverna kommer att möta är betyg i slutet av både hösttermin och vårtermin. En annan nyhet är att eleverna kommer att ha språkval på Edsbergsskolan. Vi kommer också att byta Unikum mot ett nytt informationsverktyg, Infomentor. kommer att vara kommungemensamt. Vi kommer att fortsätta med och utveckla vårt läsprojekt och samarbetet mellan klasserna i årskursen.

Som det ser ut just nu, kommer vi att åka till Bergslagen 19-22 september. Närmare information om tider, packlistor och annat kommer i början av höstterminen.

Skolstart!
Höstterminen 2016 börjar tisdagen den 23 augusti 8.30. Lunch serveras och skoldagen slutar 12.00 om inte annat meddelas.

Ha en härlig sommar så ses vi i augusti igen! / Maria, Lise-Lott och Carolina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar