fredag 29 maj 2015

Veckobrevinslägg inför vecka 23

Hej!

Idrottsdagen på Sollentunavallen var en lyckad dag. Vi hade tur med vädret och det vi hade en hälsosam promenad dit och hem.
Idrottslärarna har information mer friidrott på bloggen, se hit

NO-prov
Idag hade vi prov på kroppen. Klassens presentationer har reviderats och vi har haft våra redovisningar för 3C på skolan. Det var lärorikt för både treorna och fyrorna. Fyrorna fick många frågor från treorna. Här ser ni de Google presentationerna om kroppen, se hit

Så här i sluttampen har vi mycket att stå i och bli klara med. Nästa veckan har vi ingen idrott utan kommer lägga den tiden på att avsluta, rensa och gå igenom prov som de får tillbaka. Vill ni se bedömningarna av proven hittar ni dem i Unikum. Vi arbetar på med våra bedömningar framöver, de finns under underlag och matriser.

Läxa:
SO-läxa. Två stenciler, läs, skriv och lämna in på fredag. Det är en repetition av det vi arbetat med i klassen under veckan.

Nomp - de som inte är klara med sina uppdrag på nomp bör arbeta klart. Nästa vecka kommer jag att skriva ut diplom och då är det bra om alla gjort klart så att de intjänade poängen finns med på diplomet.

Vi vill påminna om klassens picknick som föräldrarna ordnar. Den sker på ängen vid Kolartorp den 4 juni. se info nedan

 Picnic med 4c och familjer!

När?
Torsdagen den 4 juni

Tid?
Från 17.30 och framåt

Plats?
Vid gamla Kolartorp, där det finns en grillplats och mycket utrymme för lek.

Vi Tänkte att det kunde vara trevligt med en picknick tillsammans innan sommarlovet. Alla tar med sig det man vill äta. Vill man grilla får man ta med engångsgrill(OM VÄDRET TILLÅTER).

Vi tar med oss slagträn och boll så att de som vill kan spela brännboll
Vill någon annan fixa en aktivitet så är det också väldigt välkommet.

Hoppas att så många som möjligt kan komma!

Vi ses!

Cecilia Jensen och Åsa Nigård


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar