fredag 20 februari 2015

v. 8 Veckans bloggare och veckobrevsinlägg

Vi åkte till sollentunavallen och åkte skridskor och man skulle ta med sig macka och varm dryck. Skolan gav oss två makor en med ren kött och en med ost, gurka och smör. Man fick också en smil som dricka och en frukt. Vi fick vara där hela skoldagen och det var roligt. Vi var där med de andra fyrorna. Det fans en inomhus bana också ifall det var kallt fast vi var bara där i en kvart för det var så tråkigt! Vi var där för att få frisk luft lära sig åka skridskor och ha kul och vi har det ungefär två gånger varje år.


Vi har även övat inför ett vikingaprov 2015-02-20.Vi har även gjort två matte prov som man ska rätta själv om det blir fel. Vi gjorde matte proven för att vi har jobbat med kapitel 4 och 5 i matteboken och proven var till för att se hur mycket man lärt sig för efter sportlovet får vi en ny mattebok i klassen och då ska den andra vara klar.

 På dagens NO lektion kollade vi på film den hette bee movie.


Några ord från fröken

Vi har jobbar på in i det sista innan lovet.
Vi har avslutat veckan med ett maffigt Vikingprov som eleverna skrev med största möjliga koncentration. Det blir en trevlig läsning under sportlovet!

Vi har också arbetat klart med den sista delen i matematikbok A och börjar med matematikbok B efter lovet.

Vi kommer att få besök av skolsyster som besöker klasserna och hon kommer att börja prata med eleverna om kropp och hälsa och vikten av hygien. Inom NO kommer vi att arbeta mer med kroppen och även med fokus hälsa.

Vi har fått en ny elev till klassen som kallas frö Filo, välkommen!

Jag är inte här v 10, Lena finns här på tisdagen tillsammans med skolsyster och jag är på plats på onsdagen.

Ha ett härligt sportlov!!/ Carolina och LenaInga kommentarer:

Skicka en kommentar