torsdag 18 april 2013

Veckobrevsinlägg inför v 17


Idag har det varit studiedag och vi har varit på SETT mässan. SETT står för ”Scandinavian Educational Technology Transformation" och den handlade om att  inspirera, öka nyfikenheten och kunskapen kring hur det moderna lärandet kan utvecklas. Det har varit en mycket intressant och lärorik dag.Vi har Gustaf vår lärarstudent hos oss i 3 veckor. Gustaf har haft två matematiklektioner denna vecka och han har också haft det stora nöjet att dela ut nya matematikböckerna. Gustaf har haft lektion om delningsdivision och innehållsdivision samt sambandet mellan division och multiplikation.


Nästa vecka är det skräpplockarvecka och vi kommer då förutom att städa skolgården också prata lite extra om hur vi påverkar miljön runtomkring oss. Tisdag förmiddag kommer vi att arbeta ute tillsammans med de andra tvåorna kring detta tema.

Läxor
Läsprojektet att läsa en kvart hemma varje dag fortsätter. Komihåg att innan du börjar på en ny bok skriva en bokrecension om boken du har läst. Bokrecensionen gör du på www.vilarossmerochmer

Så här gör jag:
1. Jag loggar in med mitt användarnamn och mitt lösenord.
2. Jag väljer nytt och inlägg
3. Under kategorier sätter jag en bock i rutan framför En kvart om dagen - våra bokrecensioner (så att min bokrecension hamnar på rätt ställe). (spara utkast)
6. Jag skriver bokens titel där det står ange rubrik här.
7. Nu kan jag börja skriva om boken.

Lycka till!


Måndag: Läsläxa - En kvart om dagen. Veckans läxa ges.
Tisdag:  Läsläxa - En kvart om dagen.
Onsdag:  Läsläxa - En kvart om dagen.

Torsdag: Läsläxa - En kvart om dagen.
Fredag: Läsläxa -  En kvart om dagen.

Trevlig Helg önskar Carolina och Lena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar